Friday, July 07, 2006

Madeleine Peyroux, Θεσσαλονίκη

Πήγα στη συναυλία της Madeleine Peyroux χθες σε ένα καταπληκτικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη. Δεν είχα ξαναπάει εκεί και ενθουσιάστηκα.


Η συναυλία πολύ καλή επίσης. Κατά τις 10 η ώρα εμφανίστηκε η Μαντλέν με τρεις ακόμα μουσικούς (πιάνο, κοντραμπάσο και ντραμς). Η ίδια έπαιζε και ακουστική κιθάρα. Οι μουσικοί εξαίρετοι. Η Μαντλέν απλή, απέρριτη με αυτήν τη χαρακτηριστική προφορά του νότου των ΗΠΑ, αλλά και με ένα τρόπο να εκφέρει τα σύμφωνα σαν να μιλούσε όλη την ώρα Γαλλικά. Τα τραγούδια που μου άρεσαν πιο πολύ ήταν το Blue Alert, και το Lonesome Road.

Πολύ θα μου άρεσε να είμαι σε ένα υπόγειο τζαζ μπαρ του Παρισιού ή της Νέας Υόρκης, να κάθομαι σ'ενα μπροστινό τραπεζάκι και να την ακούω πίνοντας.

5 comments:

Ελπίδα said...

Και στη Θεσσαλονίκη όμως, δεν ήταν άσχημα! Έτσι δεν είναι; Καλώς μας ήρθες Αννούλα!

scalidi said...

Μ' αρέσει απίστευτα η φωνή και η παρουσία της. θα ήθελα πολύ ας πούμε μια φορά αυτή και ο Λεοναρντ Κοέν, με τις κιθάρες τους να τραγουδήσουν παρέα το Dance me to the end of love...

Annabooklover said...

Το είπε καταπληκτικά στη συναυλία, πραγματικά συγκινήθηκα

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site...
»

Anonymous said...

Keep up the good work savage digital flat screen drivers Employment law attorney rhode island Discounted proavtic acne treatment virgin latina girls Tomtom 1d00 780 gps car Rim blackberry 7130e Children s dental health Baseball locker room men adult dvd wholesaler http://www.mature-teacher-movies.info/all-pissing-boys.html adult role playing fantasy game Gsm camera phone sharp xv c1e lcd projector