Friday, February 17, 2006

Friday night

Μια εβδομάδα μετά. Είμαι πολύ καλύτερα, σήμερα βγήκα και για ένα καφέ για πρώτη φορα μετά από το ατύχημα. Είδα κανα δυο φίλους βρήκα και ένα γνωστό με τον οποίο ανακάλυψα ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα βιβλία. Το αγαπημένο μου μπαράκι το Αλομπάρ, έχει αυτό το καλό: όλο και κάποιον ενδιαφέροντα τυπάκο θα γνωρίσεις εκεί.

Τέλος πάντων σκέφτομαι όλες αυτές τις μέρες κάτι ενδιαφέρον να γράψω και δε μου βγαίνει, είχα και το τρέξιμο με το αυτοκίνητο. Ήθελα να γράψω και ένα σχόλιο για τους φίλους που μου συμπαραστάθηκαν τόσο αυτές τις μέρες άλλα όποτε ξεκινούσα με έπιαναν τα κλάματα και σταματούσα. Ειδικά τη Μαρία και το Βάγιο, είμαι πολύ τυχερή που τους έχω φίλους!

Εν τω μεταξύ όμως η ζωή προχωράει και στο σχολείο το θέμα συζήτησης ήταν η περίφημη εκπομπή του Χαρδαβέλλα για το σεξ και το ίντερνετ. Εγώ δεν την είδα καθόλου, δεν έχω ιδέα τί έλεγε αλλά από αυτά που έλεγαν αυτές οι κυρίες κατάλαβα δυο πράγματα για τις ίδιες: 1ον δεν έχουν ιδέα τί είναι το ιντερνετ και 2ον έχω σοβαρές αμφιβολίες για το αν ξέρουν anything για το σεξ!

Αυτά προς το παρόν. Τώρα ακούω Pandora's box που το βρήκα στο μπλογκ του Λιάκου. Είναι σαν να έχεις τον προσωπικό σου DJ στο σπίτι. Εγώ βέβαια έχω ήδη ένα (λατρεμένο) DJ στο σπίτι, αλλά τώρα λείπει.