Sunday, February 12, 2006

Στενοχώριες

Ακόμη πολύ πεσμένη. Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, μού έρχεται η εικόνα και ο ήχος της στιγμής του ατυχήματος. Δεν ξέρουμε καθόλου και τι μας επιφυλάσσει η ΤΟΥΟΤΑ όσο αφορά την εκτίμηση της ζημιάς. Σκεφτόμαστε τα χειρότερα σενάρια για να είμαστε προετοιμασμένοι.
Επίσης δεν μπορώ να ξεπεράσω τις ενοχές μου. Τι έκανα, τι έκανα;;; Ρωτώ και ξαναρωτώ τον εαυτό μου και ξέρω ότι θα μου πάρει πολύ καιρό να τον συγχωρήσω. Τι αχάριστοι που είμαστε όταν όλα πάνε καλά! Σκεφτόμενη τώρα την περασμένη εβδομάδα λέω «Τι ευτυχισμένη που ήμουν και πόσο καλά μου πήγαιναν όλα!» Τώρα …τα βλέπω όλα γκρίζα.
Οι αγαπημένες μου ασχολίες δε με ευχαριστούν, θέλω μόνο να είμαι αγκαλιά με την κόρη μου και τον άντρα μου. Το βράδυ της Παρασκευής δεν μπορούσα να κοιμηθώ απ’την υπερένταση. Το ίδιο και η μικρή. Την πήρα τελικά στο κρεβάτι μου και έτσι με το να την έχω δίπλα μου ησύχασα κάπως.
Είμαι εδώ, είμαι καλά αυτό είναι το σημαντικό. Τώρα σκέφτομαι πόσο είχα κλάψει πέρσι όταν γρατζούνισα απλώς το αυτοκίνητο και έδωσα 100 ευρώ για να το φτιάξω. Τι χαζή που ήμουνα. Λες να μου φαίνεται έτσι κι αυτό μετά από μερικούς μήνες; Τα μεγέθη είναι εντελώς διαφορετικά βέβαια αλλά το σκεπτικό το ίδιο. Ούτε μουσική θέλω να ακούσω, ούτε να διαβάσω, τίποτε. Αύριο σχολείο. Θέλω πολύ να πάω, να μπω σε ένα ρυθμό, μια ρουτίνα πάλι.

8 comments:

Stathis and/or Maria said...

Αννα μου, πρέπει να σκεφτείς θετικά. Δεν επιτρέπεται να αφήνεις κάτι σαν αυτό να σε επηρεάζει. Όλα διορθώνονται- δυστυχώς όχι η ανθρώπινη ζωή και υγεία. Δες αυτό http://www.texasdwi.org/jacqui.html (προσοχή, θα σε σοκάρει) για να καταλάβεις τι εννοώ. Είσαι καλά, έχεις την υγεία σου και την οικογένειά σου: αυτά και μόνο είναι αρκετά για να ξεκινάς χαρούμενα την κάθε σου μέρα!
φιλάκια- και σε περιμένουμε από κοντά (και τον Μάκη αν θέλει να δει την Bravia S-40 μας!!)

Menw ektos said...

Βρε Άννα,μην στεναχωριέσαι. Το σημαντικό είναι ότι είσαι καλά, και ότι δεν έπαθε τίποτα και η συνάδελφος σου. Επειδή τα ίδια έπαθα πριν 2 χρόνια, θα σου πω ότι όλα περνάνε. Θα τα ξεχάσεις όλα με τον καιρό, να μην ανησυχείς για τίποτα. Να χαμογελάς και να λες πάλι καλά, έτσι;

orlando said...

Τα τετράτροχα είναι για να μας πάνε κι όχι για να μας την σπάνε. Ενίοτε....τα σπάμε κιόλας! Κι αυτά στα λέει ανίατη περίπτωση εραστή car-ων! Το σοκ όμως από το τρακάρισμα το καταλαβαίνω απόλυτα. Φιλική συμβουλή από ας πούμε "ειδικό". Πάρε στη σχολή ασφαλούς οδήγησης, κλείσε ραντεβού και πήγαινε στην πίστα για να σου φύγει το τρακ. Αλλιώς κινδυνεύεις να οδηγείς πολύ χειρότερα απο δω και πέρα :)

Annabooklover said...

Μόλις σήμερα ξαναμπήκα εδώ και βρήκα τα σχόλια σας. Ευχαριστώ όλους παιδιά, ήδη νιώθω καλύτερα. Μπήκαμε και στη διαδικασία αγοράς καινούριου και κάνω test drive.
Orlando θα ήθελα κάποιες πληροφορίες γι αυτή τη σχολή. Κάπου έχω διαβάσει, θα με ενδιέφερε.

orlando said...

Αννούλα, πήρα ήδη τηλέφωνο στη σχολή και σε ενημερώνω: Αυτός ο μήνας είναι ήδη κλεισμένος και πρέπει να πάρεις προκειμένου να εγγραφείς για τον επόμενο. Σχολή ασφαλούς οδήγησης Ιαβέρης στο Καπανδρίτι τηλ 210 6262280

Annabooklover said...

Thanks Orlando!
Στάθη, για το site τί να πω; Είναι όντως σοκαριστικό! Ευτυχώς εδώ το έχω καταργήσει το αυτοκίνητο τα βράδια, όπως ξέρει και η Μαρία.

Stathis and/or Maria said...

Επίσης (Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης): http://www.4tsafetrack.gr/el/

Anonymous said...

These bracelets have been designed to provide thomas sabo onlineshop
you with the largest possible quantity of ohrringe creolen benefits in a variety of different areas. They have been designed in a variety of different styles, thomas sabo online shop deutschland
using different metals so that your personal thomas sabo uhr
tastes and budgets can be accommodated. angebote thomas sabo armketten
The bracelets are available in different schmuck thomas sabo
sizes and are adjustable so that no matter thomas sabo shop what size your wrist is there will be a bracelet that will sabo charms
fit you and provide your body with all the benefits that are offered to you. thomas sabo schmuck
The core of the bracelets is constructed from thomas sabo glaube liebe hoffnung
flexible steel that is reported to have under gone a secret process that leads to its ionization.