Wednesday, February 08, 2006

Φλάντζες, χιόνια και παντεσπάνι

Κάθομαι πριν από λίγο να κοιτάξω τα αγαπημένα μου μπλογκ, και κατά λάθος βρίσκομαι στο δικό μου. Και τι βλέπω; Τρία σχόλια και μάλιστα τα δύο από «αγνώστους». Έπεσα απ’τα σύννεφα! Δηλαδή αν κατάλαβα η ‘Μένω εκτός’ έχει ξαναπέρασει από δω και της άρεσε? Τι να πω; Είμαι συγκινημένη! Η Μαρία στον Τύρναβο θα με καταλάβει! Μετά από αυτό επισκέφτηκα κι εγώ τη νέα μου δικτυακή φίλη και διάβασα όλα τα δικά της στην αρχή από ευγένεια και μετά επειδή κόλλησα με τον λυρισμό και τον αισθαντισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μας αρέσει και των δυο η Κική Δημουλά.

Κατά τα άλλα, σήμερα ήταν μια πολύ κουραστική μέρα. Συνεργάζομαι με έναν επιχειρηματία εδώ στη Λάρισα που δεν ξέρει Αγγλικά κι εγώ του μεταφράζω που και που επαγγελματικές επιστολές. Σήμερα λοιπόν είχε έρθει ένα αντιπρόσωπος από την Αγγλία και ήμασταν από τις 2:30 ως τις 6:30 (αμέσως μετά την πρωινή δουλειά) όλοι μαζί να συζητάμε για χημικά αυτοκινήτων, φλάντζες και τον καλύτερο τρόπο να αφαιρείς τα γράσα. Στο τέλος βαρέθηκα πια. Αναρωτιέμαι μερικές φορές γιατί τα κάνω όλα αυτά , γιατί δεν κάθομαι επιτέλους στα αυγά μου και στη δουλίτσα μου (που όπως είπαμε τη λατρεύω), αλλά επιμένω να μπλέκομαι σε χίλια δυο. Μεταφράσεις, διερμηνείες, μέχρι και μεταφράσεις με SMS, έκανα πέρσι που ήμουν μακριά. Αλλά δεν μπορώ αλλιώς! Όταν καμιά φορά (σπανίως δηλαδή) δεν έχω καμία εκκρεμότητα και κάθομαι στον καναπέ για δυο τρεις ώρες με πιάνει τρέλλα, σηκώνομαι και αρχίζω να ταχτοποιώ, τα ταχτοποιημένα και να εφευρίσκω δουλειές. Κάποιο όνομα θα έχει η περίπτωση μου στην ψυχιατρική. Να μην ξεχάσω να ρωτήσω τη Στέλλα, ή και τη Μαρία, την προσωπική μου ψυχολόγο!
Έπειτα είναι και το χρηματικό κομμάτι (ε, τι τζάμπα τα κάνω όλα αυτά;). Κακά τα ψέματα, η δουλειά μου τέλεια μεν αλλά εμένα μ’αρέσει το παντεσπάνι. Πως αλλιώς θα βγούνε τα ταξιδάκια στην Αθήνα (next weekend), οι όπερες και τα βιβλία;

Αυτά για σήμερα. Σταματώ τώρα γιατί νυστάζω. Θα επανέλθω σύντομα όμως με μια juicy ιστορία από το γυμναστήριο. Τις φωτογραφίες τις έβγαλα σήμερα το πρωί στο δρόμο για το σχολείο! (Τελικά αρνείται να μου φορτώσει τις φωτό κι εγώ έχω αποκοιμηθεί στο πληκτρολόγιο, κι είναι και βρώμικο παναθεμα το, βλέπε Λίτσα) (Επίσης μέχρι να γίνει η φόρτωση εκφόρτωση κοίταξα 2-3 άλλα μπλογκ και κόλλησα με τον Αθηναίο. Μάκαρι να ήμαουν λίγο τίγρης αλλά είμαι αθεράπευτα dog person, δηλαδή "Πιστός που τρελλαίνεται για την αλητεία μόνο κ μόνο για να μπορεί να γυρίσει κ να κουνήσει την ουρά του με λατρεία στα αγαπημένα του πρόσωπα".

3 comments:

Αθήναιος said...

Για κοίτα κάτι πράγματα... κ βιβλία, κ ο,τι προκύψει κ dog person κ δεν έχουμε ποτέ μας συναντηθεί; :-)

Annabooklover said...

Όχι απλώς δεν ενοχλείς 'μένω εκτός', (αλήθεια πως να σε λέω) αλλά θα σε περιμένω από δω και στο εξής!

Anonymous said...

What a great site
»